HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Endurance Series SP1 - bugs report

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
AuthorMessage
DeDios
Visiteur


Number of posts : 412
Age : 31
Localisation : Lecco, Italy
Registration date : 2010-01-12

PostSubject: Re: Endurance Series SP1 - bugs report   Sat 26 Mar - 13:28

Just one question, dunno if is it a "bug" or just the reality: in Porsche RSR you can feel and listen very well traction control but in Ferrari i don't feel it very much, and i don't listen any sound, is it normal? i found this today.

And, some info more about Risi Competizione (i see are missed in car info):
Year founded: 1998
Located: Houston, TX, USA
http://maps.google.it/maps?hl=it&q=Risi+competizione+huston&ie=UTF8&hq=Risi+competizione+huston&hnear=&radius=15000&ll=29.726222,-95.493164&spn=21.362677,46.538086&z=5&layer=c&cbll=29.726116,-95.487415&panoid=CWyTojRYo7ZFA2Ic_drHzg&cbp=12,304.99,,0,-1.8
Number of world championships:
* Winner, 24 Hours of Le Mans, 1998
* Winner, World Sports Car Championship, 1998
* Winner, Petit Le Mans 1998 (first running)
* Winner, 24 Hours of Le Mans, 2008
* Winner, 24 Hours of Le Mans, 2009
* Winner of 8 out of 12 races in ALMS in 2007
* Winner, 12 Hours of Sebring, 2007
* Winner, 12 Hours of Sebring, 2009
* Winner, Petit Le Mans, 2008
* Team Champion: ALMS GT2, 2006
* Team Champion: ALMS GT2, 2007
* Drivers Championship, ALMS, GT2, 2007
* Manufacturers Championship GT2, 2007
Back to top Go down
DeDios
Visiteur


Number of posts : 412
Age : 31
Localisation : Lecco, Italy
Registration date : 2010-01-12

PostSubject: Re: Endurance Series SP1 - bugs report   Sat 26 Mar - 15:11

About TC, reading Ferrari sfx file i see there's no sound for it, but there's the same TC config in hdv as Porsche RSR.
Back to top Go down
Maranellodriver
Visiteur


Number of posts : 10
Registration date : 2010-05-27

PostSubject: Re: Endurance Series SP1 - bugs report   Sat 26 Mar - 16:50

Short question: any reason why some helmet and driver-suite textures are saved as DXT3, and some are saved with DXT1?
Back to top Go down
DeDios
Visiteur


Number of posts : 412
Age : 31
Localisation : Lecco, Italy
Registration date : 2010-01-12

PostSubject: Re: Endurance Series SP1 - bugs report   Wed 11 May - 12:37

I noticed this just now:
in rFactor menu, when you go in "test", you can't modify "test settings"..try to click on it, don't happen anything. Seems to be a missed link, dunno.
Back to top Go down
u-brot
Visiteur


Number of posts : 5
Registration date : 2010-12-08

PostSubject: Re: Endurance Series SP1 - bugs report   Mon 16 May - 14:27

NightSt@lk3r wrote:
Oh for christ sake, ill add 3 wipers in a patch will that make you happy?

hi there,
many thx for the wiper! :salut: :salut:
Back to top Go down
NightSt@lk3r
Visiteur


Number of posts : 1203
Age : 29
Localisation : Wiltshire, UK
Registration date : 2007-02-19

PostSubject: Re: Endurance Series SP1 - bugs report   Mon 16 May - 14:37

u-brot wrote:
NightSt@lk3r wrote:
Oh for christ sake, ill add 3 wipers in a patch will that make you happy?

hi there,
many thx for the wiper! :salut: :salut:
It wasn't me, thank klo-che!
Back to top Go down
DeDios
Visiteur


Number of posts : 412
Age : 31
Localisation : Lecco, Italy
Registration date : 2010-01-12

PostSubject: Re: Endurance Series SP1 - bugs report   Mon 16 May - 19:50

DeDios wrote:
I noticed this just now:
in rFactor menu, when you go in "test", you can't modify "test settings"..try to click on it, don't happen anything. Seems to be a missed link, dunno.
bump
i'm the only one with this problem? need to reinstall it all?
Back to top Go down
Pro-Stock
Visiteur


Number of posts : 7
Age : 28
Localisation : Venezuela
Registration date : 2010-04-11

PostSubject: Re: Endurance Series SP1 - bugs report   Thu 19 May - 3:52

Me too
Back to top Go down
klo-che
Admin


Number of posts : 7647
Age : 32
Localisation : France
Registration date : 2006-04-01

PostSubject: Re: Endurance Series SP1 - bugs report   Thu 19 May - 8:32

DeDios wrote:
DeDios wrote:
I noticed this just now:
in rFactor menu, when you go in "test", you can't modify "test settings"..try to click on it, don't happen anything. Seems to be a missed link, dunno.
bump
i'm the only one with this problem? need to reinstall it all?

We will investigate on this. :lol4:

_________________
EnduRacers - Team Coordinator
EnduRacers - Facebook Page
Back to top Go down
http://www.enduracers.com
DeDios
Visiteur


Number of posts : 412
Age : 31
Localisation : Lecco, Italy
Registration date : 2010-01-12

PostSubject: Re: Endurance Series SP1 - bugs report   Thu 19 May - 10:02

thanks ;)
Back to top Go down
Tom87
Visiteur


Number of posts : 9
Registration date : 2010-10-23

PostSubject: Re: Endurance Series SP1 - bugs report   Sat 21 May - 12:58

klo-che wrote:
DeDios wrote:
DeDios wrote:
I noticed this just now:
in rFactor menu, when you go in "test", you can't modify "test settings"..try to click on it, don't happen anything. Seems to be a missed link, dunno.
bump
i'm the only one with this problem? need to reinstall it all?

We will investigate on this. :lol4:

Thanks, unfortunately I have this problem too.. :look:
Back to top Go down
MaD_King
EnduRacers beta test


Number of posts : 3050
Age : 43
Localisation : Toulouse (31) FRANCE
Registration date : 2006-09-27

PostSubject: Re: Endurance Series SP1 - bugs report   Sat 21 May - 18:19

Tom87 wrote:
klo-che wrote:
DeDios wrote:
DeDios wrote:
I noticed this just now:
in rFactor menu, when you go in "test", you can't modify "test settings"..try to click on it, don't happen anything. Seems to be a missed link, dunno.
bump
i'm the only one with this problem? need to reinstall it all?

We will investigate on this. :lol4:

Thanks, unfortunately I have this problem too.. :look:
You can change the parameters in the global settings (2nd item of the first item of rfactor menu) Rules settings.
Back to top Go down
http://www.gentlemen-racers.org/
DeDios
Visiteur


Number of posts : 412
Age : 31
Localisation : Lecco, Italy
Registration date : 2010-01-12

PostSubject: Re: Endurance Series SP1 - bugs report   Sat 21 May - 18:27

Yes sure :lol4: but i hope will be fixed, because is more convenient XD
Back to top Go down
Jaageri
Visiteur


Number of posts : 2
Localisation : Finland
Registration date : 2011-05-29

PostSubject: Re: Endurance Series SP1 - bugs report   Thu 2 Jun - 23:00

Love your effort in making this huge endurance series mod!

I've encountered this problem with night racing:

As my cars headlights hit other race cars, i can see a wireframe model of the car and the rollcage piping.
When i pass them they return to normal, any hint's on what's causing this problem?
It happens with all classes and only with this mod.

Still using the old Nvidia 8800 GTX gpu and latest dx9 and 260 geforce drivers with Xp and 4gb of ram.
High graphics settings on Rfactor.
Back to top Go down
John Dalton
Visiteur


Number of posts : 23
Registration date : 2010-08-23

PostSubject: Re: Endurance Series SP1 - bugs report   Thu 9 Jun - 17:01

I've noticed the same issue as Jaageri, also the replay in the pits when I press enter it doesn't get rid of the borders or speed, revs and gear number box like it should. 1.2 got rid of it but then I went back to 1.1 and the problem came back
Back to top Go down
John Dalton
Visiteur


Number of posts : 23
Registration date : 2010-08-23

PostSubject: Re: Endurance Series SP1 - bugs report   Mon 13 Jun - 19:56

Also, the C6 now pulls right like it did when it pulled left :/
Back to top Go down
MaD_King
EnduRacers beta test


Number of posts : 3050
Age : 43
Localisation : Toulouse (31) FRANCE
Registration date : 2006-09-27

PostSubject: Re: Endurance Series SP1 - bugs report   Mon 13 Jun - 20:26

John Dalton wrote:
Also, the C6 now pulls right like it did when it pulled left :/
The pack was tester by the men whose had the problem and they confirm it was solved before the patch be relseased, so ...
Back to top Go down
http://www.gentlemen-racers.org/
John Dalton
Visiteur


Number of posts : 23
Registration date : 2010-08-23

PostSubject: Re: Endurance Series SP1 - bugs report   Tue 14 Jun - 18:16

Before the patch it pulled to the left, then it fixed it when I patched it, now I changed to the new version it now pulls to the right for some reason?

I'll test again tonight on a different track and let you know
Back to top Go down
MaD_King
EnduRacers beta test


Number of posts : 3050
Age : 43
Localisation : Toulouse (31) FRANCE
Registration date : 2006-09-27

PostSubject: Re: Endurance Series SP1 - bugs report   Wed 15 Jun - 9:15

John Dalton wrote:
Before the patch it pulled to the left, then it fixed it when I patched it, now I changed to the new version it now pulls to the right for some reason?

I'll test again tonight on a different track and let you know
It pull to the left in realfeel in the SP1, in the SP1.1 it's fixed, because tested by thus whose warn for this before releasing the SP1.1 ...
Back to top Go down
http://www.gentlemen-racers.org/
Sponsored content




PostSubject: Re: Endurance Series SP1 - bugs report   Today at 23:21

Back to top Go down
 
Endurance Series SP1 - bugs report
View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 6Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Similar topics
-
» Battle Report Imaging Tool
» Winsor & Newton Series 7
» EZT StockHatch Series 1 - Race 8: Iberian Full - Series Finale
» ML Punisher series 6
» Your Top Ten Animated series of all time.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Enduracers Official Forum :: EnduRacers' Mods :: Endurance Series & Flat6 Series Mod :: Support / Help / Troubles-
Jump to: